Biffar med blomkålsgratäng

Ingredienser

blomkålsgratäng;

1 blomkål
3-4 dl havredryck
4 msk smör
3 msk mjöl
Svartpeppar/salt
1-2 dl riven ost

Biffar;
Broccoli
Röda linser
Purjolök
Gul lök
Solrosfrön
Jordnötter

Ströbröd
Havredryck
Olika kryddor man tycker är gott
Jag hade
Timja
Basilika
Citronpeppar

Gör så här

Blomkålsgratäng

Koka upp blomkålen i en kastrul i bitar

Höll i smöret och mjölet på låg värme i en kastrull, höll sakta i havremjölken. När såsen känns tjock, lägg då i osten.

Rinn av vattnet av blomkålen, ta sedan blomkålen i en ugnsform och höll över såsen.

Biffar;
Koka linserna, stek purjolök och lök, koka broccoli. Höll i en grönsaksbuljong med broccolin.

Blanda alla ingrediserna sedan, och med solrosfrön och jordnötter. Vid behov använde lite maizenamjöl.

När de har mixat allt så ska ni fixa en skål, häll i en havregrädde med de kryddorna ni vill ha.sedan en tallrik med ströbröd.

Rulla ihop biffarna , doppa dom i havregräddwn med kryddorna och sen doppa dom i ströbröd och sedan steka dom!

Sedan klart

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.