Placeholder

Biff kashmiri

Ingredienser

4 gula lökar
5 hg. utskuren biff (gärna lammkött)
2 vitlöksklyftor
5 dl vatten
1 dl yoghurt
3 tsk curry
2 tsk paprika
2 krm stött kardemumma
1 krm kummin
8 stötta kryddnejlikor
2 kanelstänger
4 lagerblad
2 tsk salt

Gör så här

1. Fräs den hackade löken

2. Skär köttet i kuber, bryn

3. Tillsätt kryddorna

4. Blanda ner vattnet

5. Lägg på lock, puttra i 15 minuter

6. Smaka av, späd med yoghurten

7. Låt mogna under lock i ca 30 minuter

8. Värm upp

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.