4 gula lökar
5 hg. utskuren biff (gärna lammkött)
2 vitlöksklyftor
5 dl vatten
1 dl yoghurt
3 tsk curry
2 tsk paprika
2 krm stött kardemumma
1 krm kummin
8 stötta kryddnejlikor
2 kanelstänger
4 lagerblad
2 tsk salt
1. Fräs den hackade löken
2. Skär köttet i kuber, bryn
3. Tillsätt kryddorna
4. Blanda ner vattnet
5. Lägg på lock, puttra i 15 minuter
6. Smaka av, späd med yoghurten
7. Låt mogna under lock i ca 30 minuter
8. Värm upp
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…