Bästa tårttäckning – vispad Chokladpannacotta

Ingredienser

75g mörk choklad
75g mjölkchoklad
4 dl grädde
2 krm vaniljpulver
4 msk socker
2 gelatinblad

Gör så här

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Smält chokladen över vattenbad.
Koka upp grädde, socker och vaniljpulver.
Ta kastrullen från värmen, lägg i gelatinet, rör ordentligt.
Ha i gräddblandningen i chokladen lite i taget.
Låt svalna, plasta in nära ytan, lägg i kylskåpet i minst 3h, gärna över natt.
Ta ut, vispa och spritsa!

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Smakar lite mjölkchoklad, öka upp mängden mörk om du täcker en tårta med väldigt söt fyllning. Dubbel sats behövs för att täcka en trevåningstårta.

Kan ätas kylskåpskall

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.