5 dl vispgrädde 40%
1 burk kondenserad mjölk
1 dl finhackad färsk basilika
Skalet av en citron
2-3 msk citronsaft
1) Blanda kondenserad mjölk, basilika, citronsaft och citronskal. Mixa slätt.
2) Vispa grädden fluffig och blanda allt försiktigt.
3) Smaka av och tillsätt eventuellt mer citronsaft.
4) Häll i form och frys i minst 6 timmar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk