1liter Vatten
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
2msk Maizena Majsstärkelse
10dl ICA Basic Bärmix
Koka vatten och lättströ
Ha sedan ner bären och låt de koka några minuter.
Blanda majsstärkelsen med lite kallt vatten så de löses upp
Ha sedan ner i kastrullen och låt koka upp under omrörning.
Mixa sedan ner bären väl med en stavmixer
ta sedan av och ät kall eller varm
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…