2 Dl Hasselnötter
2dl Mandel
1 liter Havregryn
2 Dl Pumpakärnor.
1dl Vatten
1dl Flytande Honung
2dl Rusin/tranbär/blåbär Etc
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka mandel och hasselnötter grovt.
Blanda havregryn och pumpakärnor och nöter i en bunke.
Häll i vatten och honung . Blanda.
Häll ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Krama med händerna så att den blandas.
Rosta i ugnen 20 minuter. Rör om 2 ggr under tiden.
Låt svalna. Blanda ner russin/tranbär etc.
Lägg i en burk med tättslutande lock när den svalnat ordentligt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…