5 dl valfria bär, t ex svarta vinbär
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
saft av 0,5 citron
2 dl vispgrädde
1 - 1,5 dl krossade mandelbiskvier
citronmeliss
1. Mosa bären och blanda dem med florsocker, vaniljsocker och citronsaft. Vispa grädden fast och blanda i bärmoset.
2. Lägg upp i skålar och ställ i kylen minst 1 timme. Strö på biskvikrosset och garnera med citronmeliss.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng