2 väl mogna bananer
2 ägg
1 msk matolja
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
frysta blåbär
1. Sätt ugnen på 175 grader. Använd silikonformar, annars kan smeten fastna.
2. Mosa bananerna och vispa ihop dem med ägg och olja. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dem i smeten.
3. Fördela hälften av smeten i formarna på en muffinsplåt. Lägg ca 1 tsk bär i varje och fyll upp med smet.
4. Grädda ca 15 minuter. Pröva med sticka.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…