Placeholder

Bananmuffins med blåbär

Ingredienser

2 väl mogna bananer
2 ägg
1 msk matolja
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
frysta blåbär

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Använd silikonformar, annars kan smeten fastna.

2. Mosa bananerna och vispa ihop dem med ägg och olja. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dem i smeten.

3. Fördela hälften av smeten i formarna på en muffinsplåt. Lägg ca 1 tsk bär i varje och fyll upp med smet.

4. Grädda ca 15 minuter. Pröva med sticka.

12 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.