4 bananer
3,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
1 dl havremjölk
2 msk krossade linfrön
2 tsk vaniljextrakt
1 tsk bakpulver
1 tsk flingsalt
Topping:
0,75 hg valnötter
Övrigt:
1/2 dl Äppelmos och 1 tsk kanel
1 msk Kakao och gojibär
Sätt ugnen på 170 grader.
Blanda alla torra ingredienser
Blanda alla ingredienser
Smörj en brödform och sprid ut degen jämnt.
Krossa och strö över valnötterna
Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 40 minuter.
Grädda brödet i mittendelen av ugnen i 10 minuter.
Låt svalna i ca 30 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…