Bananbröd

Ingredienser

4 bananer
3,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
1 dl havremjölk
2 msk krossade linfrön
2 tsk vaniljextrakt
1 tsk bakpulver
1 tsk flingsalt

Topping:
0,75 hg valnötter

Övrigt:
1/2 dl Äppelmos och 1 tsk kanel
1 msk Kakao och gojibär

Gör så här

Sätt ugnen på 170 grader.

Blanda alla torra ingredienser
Blanda alla ingredienser
Smörj en brödform och sprid ut degen jämnt.
Krossa och strö över valnötterna

Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 40 minuter.
Grädda brödet i mittendelen av ugnen i 10 minuter.
Låt svalna i ca 30 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.