Banan bananbröd bröd

Ingredienser

3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 dl socker
1 ägg
5 msk mjölk
1/2 tsk salt
75 g smör
2 mogna bananer
3/4 dl hackade nötter

Gör så här

1. Ställ ugnen på 175 grader sikta sedan samman mjöl, bakpulver och salt i en skål.

2. Vispa smör och socker. Tillsätt ägget och vispa till smeten är pösig.

3. Blanda ned de mosade bananerna och mjölblandningen i smeten.

4. Vispa/blanda försiktigt i mjölk och nötter. (Det kan skvätta)

Häll smeten i en smord brödform och ställ in i ugnen. Brödet är färdigt när det får vacker brun färg och spricker på toppen. Tar ca 1 timma.

Betyg (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr