400 g nöt- eller kycklingfärs
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk potatismjöl
4 dl matlagningsgrädde
1 tsk smör
1 msk kinesisk soya
1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och 1 dl av grädden. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Platta ut färsen direkt i pannan till en stor biff.
2. Stek färsen ca 4 minuter. Häll i resten av grädden och soya runt biffen. Låt puttra 3 - 4 minuter.
3. Kokt potatis och grönsaker är gott till.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…