Botten:
4 ägg
4,5 dl socker
6 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 dl mjölk
200 g smält smör
Fyllning:
3 dl kall marsánkräm
200 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
300 g mandelmassa
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker poröst, tillsätt övriga ingredienser och sist avsvalnat smör. Klä en långpanna med bakplåtspapper, bred ut smeten och grädda 15 minuter.
3. Rör samman ingredienserna till smörkrämen, utom marsánkrämen. Bred på fyllningen när kakan svalnat. Garnera med finriven mandelmassa och skär upp i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng