Botten:
250 g digestivekex
100 g smält smör
Fyllning:
500 g naturell färskost
3 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Krossa kexen och blanda dem med det smälta smöret. Tryck ut massan i en springform, ca 26 cm. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen 5 minuter.
3. Vispa osten mjuk och blanda den med ägg, socker och vaniljsocker. Smaka gärna av med mer vanilj, citrusskal eller kanske litet likör. Häll smeten i formen och grädda 45 minuter.
4. Låt kakan svalna och ha den i kylen så att den är riktigt kall när du serverar med valfria bär eller frukt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…