600 g tunna skivor färsk skinka
1 krm svartpeppar
1 msk valfri senap
4 skivor jägarbacon
2 msk hackad persilja
smör
0,75 dl vatten
Sås:
250 g champinjoner
ca 15 cocktailtomater
1 msk vetemjöl
2,5 dl matlagningsgrädde
smör
steksky
salt, peppar
1. Banka ev ut köttet till tunna skivor. Krydda dem med svartpeppar och bred över senap. Dela baconskivorna och lägg en halv skiva på varje köttskiva. Strö över hackad persilja.
2. Rulla samman köttskivorna och fäst dem med tandpetare. Stek rullarna gyllene runtom i litet smör. Sänk värmen litet och tillsätt vatten.
3. Låt rullarna eftersteka några minuter tills köttet är genomstekt. Ansa och skiva svampen och halvera tomaterna. Fräs svampen i litet smör tills vätskan har kokat in.
4. Tillsätt tomaterna och låt dem fräsa med en stund. Strö över mjöl och rör om. Späd med steksky och grädde i omgångar.
5. Låt såsen småputtra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg ned köttrullarna i såsen och låt allt bli genomvarmt. Bjud potatis och sallad till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…