Baby lemon impossible pies

Ingredienser

4 eggs, separated

1/2 cup lemon curd

Grated rind of 1 lemon

100g (2/3 cup) plain flour

125g butter, melted, cooled

395g can sweetened condensed milk

250ml (1 cup) milk

Icing sugar, to dust

Gör så här

Step 1
Preheat oven to 180C/160C fan-forced.
Grease and flour two 6 x 1 cup capacity muffin pans.
Step 2
Using an electric mixer, beat egg yolks and lemon curd together in a large bowl for 3 to 4 minutes or until very pale and thick.
Add the lemon rind and flour, beating until combined.
Add the butter , beating until well combined.
With the beaters on low speed, gradually add the sweetened condensed milk and milk .
Beat until well combined.
Step 3
Using an electric mixer and clean beaters, whisk egg whites in a bowl until soft peaks form.
Fold a 1/3 of the egg whites into flour mixture.
Fold in remaining egg white, in two batches, or until just combined (you may have a few lumps). Pour into prepared pan.
Bake for 20 to 22 minutes or until the pies are firm but mixture is slightly wobbly.
Set aside in the pan to cool completely.
Serve, dusted with icing sugar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.