500 g laxfiléer
4 krm salt
1 klyfta vitlök
0,5 msk rapsolja
2 msk röd currypasta
400 ml kokosmjölk
1 msk japansk soja
0,5 tsk chiliflakes
1 kruka färsk koriander
1. Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom.
2. Pressa vitlöken. Hetta upp olja och fräs samman vitlöken med currypastan.
3. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt allt sjuda upp. Lägg ner laxkuberna i grytan och låt de sjuda sakta i ca 5-7 min. Smaka av grytan med salt och chiliflakes.
4. Strö över rikligt med koriander och servera med ris.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…