Vita:
Arla® vispgrädde 1 dl
Arla® Svenskt Smör 2 msk
Vit choklad 200 g
Rom 1 msk
Florsocker
Bruna:
Arla® vispgrädde 1 dl
Arla® Svenskt Smör 2 msk
Mörk choklad 200 g
Apelsinlikör 1 msk
Kakao
Koka upp grädde och smör i en kastrull. Rör i den vita chokladen och låt den smälta. Smaksätt med rom.
Gör på samma sätt med den bruna chokladen och smaksätt med likör.
Låt halvstelna i kylskåpet i 1 ½ - 2 tim.
Forma tryffeln till ovala kulor och rulla de vita i florsocker och de bruna i kakao. Förvara dem i kylskåpet.
En sats räcker till 20 st vita och 20 st bruna tryfflar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk