Äpple och kokosbakelser

Ingredienser

6 personer

3 dl + 4 msk vispgrädde
100 g vit choklad, smält
2 dl kokosflingor

Garnera med:
1 dl äpplemos
2 tunt skivade äpplen
citronmeliss

Gör så här

1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa 3 dl grädde lätt och rör snabbt ner den smälta chokladen tillsammans med kokosflingorna.

2. Krama vattnet ur gelatinbladen. Smält gelatinet tillsammans med 4 msk grädde i en liten kastrull. Vispa i en tunn stråle ner gelatingrädden i chokladsmeten.

3. Häll upp moussen i en form klädd med bakplåtspapper, ca 20x15 cm. Låt stelna i kylen minst 3 timmar. Skär moussen i bitar, bred äppelmos över och toppa med äppelskivor och citronmeliss.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.