6 personer
3 dl + 4 msk vispgrädde
100 g vit choklad, smält
2 dl kokosflingor
Garnera med:
1 dl äpplemos
2 tunt skivade äpplen
citronmeliss
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa 3 dl grädde lätt och rör snabbt ner den smälta chokladen tillsammans med kokosflingorna.
2. Krama vattnet ur gelatinbladen. Smält gelatinet tillsammans med 4 msk grädde i en liten kastrull. Vispa i en tunn stråle ner gelatingrädden i chokladsmeten.
3. Häll upp moussen i en form klädd med bakplåtspapper, ca 20x15 cm. Låt stelna i kylen minst 3 timmar. Skär moussen i bitar, bred äppelmos över och toppa med äppelskivor och citronmeliss.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…