3,5 äpple
7,5 dl vatten
2 dl koncentrerad äppeljuice
0,5 kanelstång, eller efter smak
2 msk potatismjöl
1. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Koka upp vatten, juice och kanel. Lägg i äppelbitarna och koka dem mjuka.
2. Rör ut potatismjölet i ett par msk kallt vatten. Ta kastrullen från värmen och tillsätt redningen i en fin stråle under omrörning. Koka upp.
3. Häll upp soppan och strö över litet socker så att ytan inte skinnar sig.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…