4 dl ris/teff/havregryn-mjöl
2 msk kokossocker
200 g kokosolja
6 äpplen
4 msk kokossocker
Sätt ugnen på 225° C. Blanda mjöl, 2 msk kokossocker och 200 g kokosolja i en bunke. Skala äpplena och skiva äpplet. Lägg äpplena på en plåt. Häll på 4 msk kokossocker på äpplena. Häll sedan över bunkens innehåll på plåten. Sätt in plåten i ugnen ca 18-20 min. Servera med rårörd vaniljsås om du vill!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…