Ca 1 kg äpplen
1/2 dl vatten
Ca 3 dl strösocker
Skala och kärna ur äpplena. Klyfta dem och lägg i en skål med kallt vatten för att undvika att dem blir bruna. Koka upp med vattnet på svag värme. Småkoka tills äpplena är mjuka. Om du vill tillsätta socker rör du i det nu och låter det koka upp. Mixa allt med en stavmixer till slät mos. Häll upp på rena burkar och förvara svalt. Går utmärkt att frysa!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk