Ingredienser
Ger ca 6 liter
6 l
vatten
3 kg
äpplen
1 msk
citronsyra
1 tsk
natriumbensoat
4 dl
strösocker
Gör så här
Koka upp vattnet och låt svalna.
Kärna ur och skär äpplena i bitar.
Blanda vatten, äpplen, citronsyra och natriumbensoat i en stor bunke och låt stå i kylskåp 3 dygn. Rör om då och då.
Sila och rör i socker (beroende på äpplenas sötma) i saften. Rör tills sockret lösts upp. Häll upp på väl rengjorda flaskor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…