750 g äpple
1 citron - Endast juicen
3 dl socker
100 g smör
2 ägg
1. Koka äpplena i bitar (skalade och urkärnade) och juicen av citronen till mos.
2. Sila moset i en ny kastrull.
3. Tillsätt socker och smör (i bitar) och uppvispade ägg under omrörning.
4. Värm försiktigt och låt sjuda, fortsätt vispa hela tiden tills curden tjocknar.
5. Sila ner i en burk och förvara i kylen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…