6 dl apelsinjuice
2 msk potatismjöl
0,5 dl vatten
2,5 msk florsocker
4 kiwifrukter
1 mango
7 physalis
0,5 l vaniljglass
1. Färskpressa 6 dl juice. Blanda ut potatismjölet i vattnet, häll juicen i en kastrull och koka upp. Häll i potatismjölsredningen under omrörning precis när juicen kokar. Ta från värmen och låt kallna, antingen i vattenbad eller i kylen. Smaka av med florsocker.
2. Häll upp soppan i en stor skål eller i tallrikar.
3. Skala kiwi och mango och skär frukterna i klyftor. Dela physalis och lägg all frukt i soppan. Servera gärna med vaniljglass.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…