100 g rumsvarmt smör
2 dl ljust muscovadosocker
0,5 dl socker
0,5 tsk äkta vaniljsocker
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
3 dl havregryn
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
150 g apelsinchoklad eller
annan valfri choklad
rivet skal av 2 apelsiner
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör ihop smöret med allt socker och tillsätt ägget under kraftig omrörning. Blanda de torra ingredienserna och rör ned det i smeten.
3. Hacka chokladen grovt och se till att den blandas ned ordentligt i smeten. Rulla 24 bollar och lägg dem på 2 bakpappersklädda plåtar, ganska glest. Grädda ca 10 - 12 minuter och låt kallna på plåten.
Ca 24 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…