Placeholder

Apelsincookies

Ingredienser

100 g rumsvarmt smör
2 dl ljust muscovadosocker
0,5 dl socker
0,5 tsk äkta vaniljsocker
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
3 dl havregryn
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
150 g apelsinchoklad eller
annan valfri choklad
rivet skal av 2 apelsiner

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör ihop smöret med allt socker och tillsätt ägget under kraftig omrörning. Blanda de torra ingredienserna och rör ned det i smeten.

3. Hacka chokladen grovt och se till att den blandas ned ordentligt i smeten. Rulla 24 bollar och lägg dem på 2 bakpappersklädda plåtar, ganska glest. Grädda ca 10 - 12 minuter och låt kallna på plåten.

Ca 24 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.