500 - 600 g mört nötkött
3 dl mjölk
3 dl grädde
1 dl crème fraîche
2 msk tomatpuré
4 msk dijonsenap
3 msk worcestershiresås
2 tsk paprikapulver
1 dl kraftig oxbuljong
salt
svartpeppar
400 g champinjoner
24 små steklökar
4 morötter
1 squash
1 stånd fänkål
2 msk smör
1. Vispa ihop mjölk, grädde, crème fraîche, tomatpuré och senap i en kastrull. Tillsätt worcestershiresås, paprikapulver och buljong. Koka upp och sänk värmen.
2. Låt sjuda på svag värme 20 minuter. Smaka av med salt och peppar och ta kastrullen från värmen.
3. Skiva svampen och bryn den i 2 tsk smör. Lägg över dem i en gryta. Skiva steklöken och bryn den snabbt. Lägg över löken i grytan.
4. Strimla morötter, squash och fänkål och bryn tills morötterna börjar mjukna. Flytta över grönsakerna till grytan.
5. Tärna köttet i lämpliga bitar och bryn dem kraftigt. Krydda och lägg över köttet i grytan. Häll såsen över och koka upp. Låt sjuda på svag värme ca 8 minuter. Smaka av och servera.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…