100 g smör
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
2. Smält smöret i en kastrull. Ta från värmen. Rör ned socker och ägg och blanda väl. Rör ned övriga ingredienser så att allt blir väl blandat.
3. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Kakan blir låg med ganska hård yta och litet kladdig i mitten. Låt kallna.
4. Servera med vispad grädde eller glass och frukt eller bär.
8 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…