Anjovissnurror

Ingredienser

2 skivade gula lökar
1 ask anjovis 125 gr
1 msk hackad rosmarin
1 knippa dill grovhackad
1 rulle smördeg
1 1/2 dl västerbottens st
1 ägg
2 msk finskuren gräslök

Gör så här

Stek löken mjuk o genomskinlig hacka anjovis en o häll i tillsammans med spadet det du vill ha o rosmarin o peppar. Låt vätskan koka in ta av från värmen o ha i dill. Rulla ut smördegen o bred på röran, strö över det mesta av osten rulla ihop o skär i 10 bitar ca 2-3 cm tjocka pensla med ägg o strö över resten av osten. Grädda 200 gr i 20-30 min. strö över gräslök,,,suveränt till en kall öl

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.