Ananaspaj med kokos och creme fraiche

Ingredienser

Pajskal:
150 gram smör
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3 1/2 dl vetemjöl

Fyllning:
500 gram avrunnen krossad ananas
2,5 dl creme fraiche
1 ägg
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokos

Vaniljglass (gärna sojaglass) till servering.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rör i hop pajdegen och platta ut i en form ( ca 22- 24 cm ).

3. Rör ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet.

4. Grädda i ca 40-45 minuter.

Klart att servera!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr