4 dl vetemjöl
1,75 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 tsk kanel
1 dl kakao
100 g grovt hackad mörk choklad
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt, kanel och kakao. Rör om ocoh blanda väl. Tillsätt chokladhacket.
3. Vispa ihop ägg, mjölk och olja ca 1 minut. Rör ned äggvispet i mjölblandningen till en jämn smet.
4. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i pappersformar. Grädda stora muffins 20 - 25 minuter, små muffins ca 15 minuter.
8 - 10 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng