600 g fisk i bitar
200 g morötter
200 g purjolök
100 g paprika
2 tsk curry
2 msk smör
8 dl fiskbuljong
2 dl crème fraîche
1 dl hackad dill
saft av 0,5 citron
2 tsk salt
1. Strimla alla grönsaker. Fräs curryn i smör tillsammans med grönsakerna i en gryta. Tillsätt buljongen och låt sjuda 5 - 10 minuter.
2. Lägg i fisken och låt sjuda ytterligare 5 minuter. Blanda i crème fraîche, dill och citronsaft och smaka av soppan med salt. Red ev av med litet vetemjöl.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…