Placeholder

Alvas färgglada fisksoppa

Ingredienser

600 g fisk i bitar
200 g morötter
200 g purjolök
100 g paprika
2 tsk curry
2 msk smör
8 dl fiskbuljong
2 dl crème fraîche
1 dl hackad dill
saft av 0,5 citron
2 tsk salt

Gör så här

1. Strimla alla grönsaker. Fräs curryn i smör tillsammans med grönsakerna i en gryta. Tillsätt buljongen och låt sjuda 5 - 10 minuter.

2. Lägg i fisken och låt sjuda ytterligare 5 minuter. Blanda i crème fraîche, dill och citronsaft och smaka av soppan med salt. Red ev av med litet vetemjöl.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.