500 g Älgfärs
0,5 dl Ströbröd
1 dl Matlagningsgrädde
2 msk Hackad Lök/5 Lökarkrydda
1 Ägg
1 tsk Salt
1 krm Svartpeppar
Flytande Margarin
1) Blanda Ströbröd och matlagningsgrädde, låt svälla 10 minuter.
2) Lägg i resten av ingredienserna, inte margarinet.
3) Rör till en jämn smet.
4) Forma till jämna biffar och stek dem i fett på medelvärme.
Om man vill kan man steka dom i ugnen, sätt dom rullade bullarna/biffarna i en långpanna, ringla runt flytande margarin och in i ugnen 250 grader ca: 25 minuter, Vänd på biffarna efter halva tiden, så de blir jämnt stekta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…