Placeholder

Äggsallad med tonfisk på rostat bröd

Ingredienser

4 ägg

200 g tonfisk i olja

1/2 dl finskuren gräslök

4 msk majonnäs

2 krm salt

1 krm svartpeppar

3 krm chiliflakes

rostat bröd till servering

finskuren gräslök och körsbärstomater till garnering

Gör så här

Hårdkoka äggen. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka äggen grovt.

Häll av tonfisken och dela den i grova bitar i en bunke. 

Tillsätt ägg, gräslök och majonnäs. Krydda med 3 krm chiliflakes, 2 krm salt och 1 krm peppar. 

Klicka äggröran på rostat bröd. Garnera med gräslök och körsbärstomater.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.