4 ägg
200 g tonfisk i olja
1/2 dl finskuren gräslök
4 msk majonnäs
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 krm chiliflakes
rostat bröd till servering
finskuren gräslök och körsbärstomater till garnering
Hårdkoka äggen. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka äggen grovt.
Häll av tonfisken och dela den i grova bitar i en bunke.
Tillsätt ägg, gräslök och majonnäs. Krydda med 3 krm chiliflakes, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Klicka äggröran på rostat bröd. Garnera med gräslök och körsbärstomater.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…