8 ägg
1 dl vispgrädde
salt, peppar
2 msk smör
1 dl riven cheddarost
1. Blanda ägg, grädde, salt och peppar. Mixa till en slät smet.
2. Hetta upp smöret i en stekpanna på medelvärme. Häll i äggsmeten och tillaga under omrörning tills äggröran är krämig.
3. Rör ned osten och servera direkt tillsammans med ett gott bröd och t ex stekt korv.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…