Gösfilé efter antal gäster, receptet är baserat på två personer.
1 st. Ägg
1 dl. Mandelmjöl
C:a 1 msk havssalt
1 tsk svartpeppar
Vispa ägget i en djup tallrik.
Blanda mandelmjöl, salt och peppar på en platt tallrik.
Doppa filén först i ägget och sedan i mjölet så att fisken täcks på båda sidor.
Stek på c:a 75% värmekapacitet tills filén är genomstekt.
Serveras med valfri sidorätt som ris, potatis eller zucchinibaserat för LCHFaren. Som sås rekommenderas en romsås.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…