Placeholder

Äggpanerad Gösfilé

Ingredienser

Gösfilé efter antal gäster, receptet är baserat på två personer.
1 st. Ägg
1 dl. Mandelmjöl
C:a 1 msk havssalt
1 tsk svartpeppar

Gör så här

Vispa ägget i en djup tallrik.

Blanda mandelmjöl, salt och peppar på en platt tallrik.

Doppa filén först i ägget och sedan i mjölet så att fisken täcks på båda sidor.

Stek på c:a 75% värmekapacitet tills filén är genomstekt.

Serveras med valfri sidorätt som ris, potatis eller zucchinibaserat för LCHFaren. Som sås rekommenderas en romsås.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.