10 ägg
2 salladslökar
4 rädisor
1 ask smörgåskrasse
Kaviarcrème
1 dl lätt crème fraiche
1 dl lättmajonnäs
1 dl kaviar
Välj gärna kravmärkta ägg, de har oftare gulare äggula. Äggen kan förberedas och garneras i god tid.
Lägg ner i äggen i en kastrull, fyll upp med kallt vatten. Låt äggen sjuda 5 min när vattnet kokat upp. Kyl äggen snabbt i kallt vatten. Skala och dela sedan äggen på längden.
Skiva salladslök och rädisor tunt. Blanda alla ingredienserna till kaviarcrèmen.
Ställ äggen på ett fat och ringla över kaviarcrèmen. Garnera med rädisor, salladslök och krasse.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…