10–15 st
1 dl vispgrädde
10 After Eight-plattor
200 g mörk choklad av god kvalitet (ej blockchoklad)
2 tsk smör
Garnering
florsocker
1. Koka upp vispgrädden i en kastrull. Stäng av värmen direkt när den börjar bubbla.
2. Skär After Eight-plattorna i bitar. Bryt chokladen i bitar och lägg allt i en skål. Tillsätt smöret.
3. Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna.
4. Blanda ihop allt till en chokladkräm. Ställ den i kylen för att stelna. Ställ den gärna i frysen en stund för att påskynda att den stelnar.
5. Forma runda bollar av chokladsmeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker. Förvara dem i kylen i en burk med lock.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng