Hälsosam chokladbanankladdkaka
Sätt ugnen på 225 grader. Mosa bananen. Tillsätt resten av ingredienserna och mosa ihop allt…
Säg den chokladälskare som inte blir lycklig av tanken på en fyllig kladdkaka med mycket smak av choklad. Kladdkakan är dessutom perfekt för den spontana fikastunden eftersom den går snabbt att svänga ihop och är som godast när den fortfarande är lite varm.
Det råder ingen tvekan om att vi älskar choklad och kladdkaka i Sverige. Recept på kladdkaka ligger alltid någonstans i toppen på listan över mattermer som vi söker efter på Google och här på MyTaste hittar du massor av smarriga recept. Chokladälskarnas favoritbakverk har till och med en egen dag. Kladdkakans dag infaller varje år den sjunde november, men det går lika bra att njuta av den året runt.En klassisk kladdkaka är underbar som den är, men det är också gott att bland i andra smaksättningar. Använd en fin kakao för en riktigt fyllig chokladsmak och blanda gärna ner bitar av mörk eller vit choklad. För en spännande smakkombination kan du även ha lakrits i din kladdkaka med choklad.
Servera kladdkakan som den är eller varför inte med en klick grädde och en skopa glass?
Vill du ha din kladdkaka riktigt kladdig ska du komma ihåg att olika ugnar gräddar olika effektivt. Testa alltid med en sticka för att vara säker på att få kladdkakan precis som du vill ha den.
Sätt ugnen på 225 grader. Mosa bananen. Tillsätt resten av ingredienserna och mosa ihop allt…
Så här gör du, det är inte svårt! Sätt ugnen på 175 grader, över- och…
Ugn 175° Så här gör du kladdkaka med cheesecakefyllning 1. Smält smöret. Ta det från…
Energi 1824 kJ (436 kcal) Fett 26,4 gram Kolhydrater 43,9 gram Protein 5,4 gram 1.…
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret. 3. Rör ihop alla ingredienser. 4. Smöra…