Ströbröd, rostad lök ochpersiljatill täcket att lägga ovanpå fisken. Så, till alla er tappra som inte haft semester än – eller som kanske inte har någon semester alls – här kommer ett klassiskt vardagsrecept och en liten klapp på axeln från mig
I onsdags inleddevi vårt påskfirande med en extra god fiskgratängtillmiddagochvi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Idag är det fisktisdag här hemma så det fickbli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll. I en annan tallrik, blanda mandelmjöl, riven parmesan, lite mer salt och peppar samt persilja
Börja med att skala och dela morötterna i lagom långa fyrkantiga stavar, lika långa som du kommer att dela fiskeniportionsbitar, ska täcka botten på fiskblocketvidserveringen
Fisken är inbäddadimildchilisås som de flesta, tilloch med de allra minsta, gillar. Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det
Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra. Och det här blev faktiskt jättegott. Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vitfisk
Salta och peppra fisken. Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarineradefläskytterfiléngickinte hem hos henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.