Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Badda lätt av fiskbitarnamed hushållspapper, salt och peppra utsidan av fisken. Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll
Krydda med peppar och resterande salt. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Jag serverade med smaksatt lätt creme fraiche och kokta vaxbönor. När det serveras fisk som inte är panerad och grabbarna säger att det är jätte gott då känner jag att jag har lyckats i köket en vardag som denna
Servera fisken på varma tallrikar och garnera med räkor, dill och en citronklyfta. Blanda grädde, vitt vin ochfiskfond i en kastrull och koka samman till en simmig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.