Ja, men ni hör ju själva - presenation är aldrig att underskatta. fisk i äggsås. Tillsätt lite av mjölken i taget under konstant omrörning tills allt är i
Hur förebygger du sjukdom nu under influensans högsäsong. Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Ser till att mandelpaneringen täcker utsidan av fisken helt. Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll
Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. 600 g fryst fisk
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. Vi handlar alla basvaror (sånt håller länge eller går att frysa in), sen kompletterar vi bara med mejerivaror, frukt och andra färskvaror under månadens gång
Lägg på fisk, skuren i lagom stora bitar. ca 600 gram vit fisk (vi hade torskrygg). Grilla ca 15-20 minuter tills fisken är färdig. ca 600 gram vit fisk (vi hade torskrygg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.