Garnera med räkor och färsk dill. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen. Du hade aldrig fyllt bilen med dålig bensin så varför fylla kroppen med dålig mat
Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Tillsätt så mycket vatten att det precis täcker och lite salt
Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
Krydda med salt, peppar och eventuellt lite citronsaft. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja. Att tillaga fisk brukar gå väldigt fort, därför rekommenderar jag att börja skala och koka potatisen först
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. salt och peppar. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.