2 st (1 frp) Fontana pizzabottnar
2 dl Creme fraiche
1 Rödlök
100g tjock bacon (jag använder Eriksons)
150 g riven ost som du gillar. (Tex Västerbottens och Gäsene Port salut)
Ruccolasallad
1. Skala och skär rödlöken i tunna ”klyftor”
2. Strimla baconet i ca 5mm strimlor
3. Riv osten
4. Stryk ut creme fraichen på pizzabottnarna
5. Strö över den rivna osten
6. Fördela rödlök och bacon (bacon överst)
7. Dra ett par drag med svartpepparkvarnen över
8. Grädda i 230 graders ugn i ca 8 minuter
9. Toppa med ruccolasallad
10. Skär upp och servera.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg