Torbjörns Tarte/Pizza -Gott helt enkelt

Ingredienser

2 st (1 frp) Fontana pizzabottnar
2 dl Creme fraiche
1 Rödlök
100g tjock bacon (jag använder Eriksons)
150 g riven ost som du gillar. (Tex Västerbottens och Gäsene Port salut)
Ruccolasallad

Gör så här

1. Skala och skär rödlöken i tunna ”klyftor”
2. Strimla baconet i ca 5mm strimlor
3. Riv osten
4. Stryk ut creme fraichen på pizzabottnarna
5. Strö över den rivna osten
6. Fördela rödlök och bacon (bacon överst)
7. Dra ett par drag med svartpepparkvarnen över
8. Grädda i 230 graders ugn i ca 8 minuter
9. Toppa med ruccolasallad
10. Skär upp och servera.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.