Smördegsknyten med choklad och hallon Niinis kitche

Ingredienser

RECEPT 4 SMÖRDEGSKNYTEN:

4 smördegsplattor
50 g mörk choklad (funkar med mjölkchoklad också)
50 g cream cheese
1 msk rårörssocker
2 tsk vaniljsocker
15-20 hallon

Gör så här

Gör såhär:

Blanda cream cheese, rårörssocker och vaniljsocker till en krämig smet. Fördela smeten på varje smördegsplatta. Hacka chokladen och fördela på plattorna. Avsluta med att lägga på hallonen. Vik sedan 2 av hörnen mot varandra. Lägg det enda hörnet över och tryck till lite så att det håller ihop under gräddningen. Lägg knytena på bakplåtpappersklädd plåt, grädda sedan i mitten av ugnen i 10-15 min i 225 grader. Servera gärna varma med vaniljsås eller vaniljglass.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.