Kokos linsgryta

Ingredienser

Ca 1 cm ingefära
1 stor vitlöksklyfta
1,5 dl linser
1 burk kokosmjölk
Gurkmeja
Curry
Blomkål
Vatten

Gör så här

Börja med att skölja linserna och låt dom torka lite, samtidigt kan du sätta en kastrull på plattan och hälla i lite olja. Riv ingefära (ca 1 cm) och 1 stor vitlöksklyfta – stek i oljan tills det har fått lite färg. Häll i linser (vet faktiskt inte hur mycket jag tog men ca 1,5 dl), kokosmjölk (en burk), lite vatten och krydda efter smak. Låt det puttra i ca 10 minuter och lägg då i blomkålen och låt allt koka i 10 minuter till. Kolla till ibland och blanda runt lite.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Château de Seguin Bordeaux Supérieur
119 kr