Placeholder

Kassler med grönsaker i kokosmjölk

Ingredienser

400 g kassler
2 msk smör

Sås:
1 strimlad purjolök
3 skivade morötter
1 msk olja
2 hackade gula paprikor
200 g körsbärstomater
1 burk kokosmjölk, 400 ml
2 msk röd currypasta
1 tsk salt

Gör så här

1. Börja med såsen. Stek purjolök och morötter i en stekpanna. Tillsätt paprika och tomater och låt dem fräsa litet.

2. Häll över kokosmjölk, currypasta, salt och peppar och sjud några minuter. Smaka ev av med limesaft.

3. Skiva och stek kasslern. Servera med såsen och de tillbehör du vill ha.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Sveriges bäst prisatta Chianti. 1L för 99 kr
99 kr