400 g kassler
2 msk smör
Sås:
1 strimlad purjolök
3 skivade morötter
1 msk olja
2 hackade gula paprikor
200 g körsbärstomater
1 burk kokosmjölk, 400 ml
2 msk röd currypasta
1 tsk salt
1. Börja med såsen. Stek purjolök och morötter i en stekpanna. Tillsätt paprika och tomater och låt dem fräsa litet.
2. Häll över kokosmjölk, currypasta, salt och peppar och sjud några minuter. Smaka ev av med limesaft.
3. Skiva och stek kasslern. Servera med såsen och de tillbehör du vill ha.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng