Baconstekta dadlar

Ingredienser

200gr färska dadlar, 140gr bacon

Gör så här

Ugn 225gr , kärna ur dadlarna, halvera bacon, linda in dadlar med bacon, lägg på bakpapper på plåt, sätt in 10-15 min, servera ljumna

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Dadelbollar

1. Koka upp kaffe och låt det svalna 2. Kärna ut dadlarna och blanda dem…

Dadel & valnötsbollar

Först och främst: Köp dadlar med kärnor som är riktigt saftiga. Lite av en garanti…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.