Stekt torsk

Stekt torsk är underbart gott och innehåller en massa nyttig omega 3. Här på MyTaste hittar du hundratals recept på stekt torsk och de allra godaste tillbehören att servera med fisken.

Stekt torsk, en klassiker för hela familjen

Torsk är nog en av våra mest omtyckta fiskar. Stekt torsk är dessutom hur enkelt som helst att tillaga. Enklast är att steka torsken som den är på båda sidor i en generös klick smör eller olja. Använd gärna en stektermometer för att undvika att fisken blir torr. Stick termometern i den tjockaste delen. När den är mellan 50 och 52 grader är torsken färdigstekt.

Det är också gott och enkelt att panera torsken innan du steker den. Vänd bitar av torskrygg i mjöl, ett lättvispat ägg och ströbröd eller lite panko. Stek eller fritera sedan i olja tills fiskbitarna blir gyllenbruna och krispiga. Det är faktiskt barnsligt enkelt, så låt gärna barnen vara med och göra sina egna fiskpinnar!

Stekt torsk är god som den är serverad med kokt potatis och en klyfta citron. Stekt torsk med äggsås är också en klassiker. På MyTaste finns massor av andra recept på stekt torsk. Vad sägs till exempel om fish tacos med en fräsch salsa?

Recept med stekt torsk

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.