Fryst vaniljcheesecake
Gör så här Separera äggens gulor från vitorna. Vispa sedan ihop äggulor och strösocker tills…
Fryst cheesecake är en sådan där dessert som de flesta älskar. Det är verkligen inte svårt att förstå varför. Fryst cheesecake är enkelt förbereda och smakar alldeles ljuvligt. En perfekt efterrätt att bjuda på!
Fryst cheesecake är lite som glasstårta. Denna frysta dessert på färskost är lätt att göra och omtyckt av stora såväl som små.
Fryst cheesecake kan förberedas lång tid i förväg och passar därför perfekt till bjudningar eller kalas. Det är bara att röra ihop, stoppa in kakan i frysen och plocka fram när det är dags för efterrätt.Ta gärna fram tårtan ur frysen ett tag innan servering, så att den hinner mjukna lite grann. Garnera med färska bär eller skurna frukter. Det blir garanterat en alldeles underbar avslutning på middagen!
Du kan med fördel variera grundreceptet på fryst cheesecake med en rad olika smaksättningar. En syrlig favorit är fryst cheesecake med lime. Fryst cheesecake med passionsfrukt är en annan favorit.
Det är också trevligt att servera fryst cheesecake i glas!
Gör så här Separera äggens gulor från vitorna. Vispa sedan ihop äggulor och strösocker tills…
GÖR SÅ HÄR 1. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Tryck ut…
1. Sätt ugnen på 200 grader. Nyp ihop smöret med resten av ingredienserna till en…
GÖR SÅ HÄR: 1. Smula digestivekexen till smulor. Fördela smulorna i en 24-26 cm form…