För någon dag sedan kom jag hem och mamma hade lagt fram en frusen kycklingfilee till mig. - När kycklingen är färdigstekt och wokgrönsakerna är tinade häller du över bulguren i stekpannan ochblandar allt
Vänd ner vaniljsocker och florsocker i grädden ochblanda sedan med gröten. Koka riset i saltat vatten och smör i ca 10 minuter. Tillsätt mjölken och låt svälla på svag värme i ca 30 minuter, rör om försiktigt någon gång så att gröten inte bränns vid. 2 dl grötris
) Jag gjorde två versioner, en med råris i och en "low carb"-variant med keso istället förris. Jag är inte så förtjust i grädde så jag tycker den här är mycket godare
Som vanligt gör man alldeles för mycket mat i juletid - samtidigt är det ganska skönt att slippa fundera på vad man ska äta under flera dagar - det är bara att ösa fram något ur kylen - på sin höjd behöver vissa rätter värmas på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.